Uncategorized

Transport Romania Germania Zilnic

Situată în inima Europei, Germania este printre cele mai vizitate țări din lume. Este o mare putere politică și economică, cu o calitate ridicată a vieții și o rată scăzută a șomajului. Condițiile mari de viață au transformat Germania în „țara promisă” pentru mulți străini.

Există o mulțime de lucruri de văzut și de făcut în Germania, ceea ce o face o țară de vizitat obligatoriu. Dar, rețineți că germanii nu vorbesc de obicei engleza, deși ar putea fi familiarizați cu aceasta.

Prin urmare, ar trebui să vă gândiți să învățați niște germane de bază. Puteți urma cursuri online, cum ar fi LiveLingua Germană, sau puteți obține un dicționar de buzunar care să vă ajute în timp ce explorați unele dintre site-urile magnifice ale Germaniei.

Vorbind de ce Germania este o destinație turistică grozavă, iată 9 motive pentru a o vizita.

Germania poate avea salarii și chirii mari, dar alimentele, băuturile și alte bunuri de care aveți nevoie sunt ieftine. Și anume, o sticlă de apă costă doar 30 de cenți și o bere costă 60 de cenți.

Mai mult, puteți lua masa într-un restaurant drăguț pentru aproximativ 10 euro. În comparație cu alte țări europene, Germania este o destinație mai ieftină pentru a călători.

Germania este recunoscută pentru structura sa gotică și clădirile înalte magnifice. Există castele, clădiri și atracții turistice uimitoare în toată Germania.

Dacă doriți să simțiți bogata istorie germană și să vă bucurați de priveliștea minunilor arhitecturale, ar trebui să vizitați Poarta Brandenburg, Catedrala Köln, Castelul Neuschwanstein, Reichstag, Castelul Hohenzollern, Parcul și Palatul Sanssouci și Semperoper printre altele.

Mare infrastructură
Având în vedere că sistemul de transport este unul dintre cei mai importanți factori atunci când călătoriți într-o țară străină, Germania vă va oferi niște curse foarte lin.

www.eugentransport.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *